Algemeen Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij/zij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan wordt samen met u gekeken naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met deze adviezen en oefeningen wordt er voor gezorgd dat u weer beter kunt bewegen.

Het gaat vooral om klachten van het bewegingsapparaat: pijn, stijfheid, krachtverlies, moeite met bewegen, moeite met ontspanning,  etc.
De behandeling is erop gericht de normale functie weer te herstellen of u te leren te leven met de beperkingen die er zijn.
Het behandeldoel is niet alleen gericht op een gezond lichaam, maar ook op  “gezond  gedrag”. Wij streven naar een vlot herstel en rekenen daarbij ook op uw eigen inzet.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut van Fysiotherapie Den Oldenhof..

Meer informatie over fysiotherapie kunt u vinden op de site van het KNGF ( Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)