Fitness

Over Fysiotherapie Den Oldenhof

Inmiddels is onze fitness weer geopend. Maar omdat er maar een beperkt aantal personen tegelijk mag trainen, is vrije inloop nog niet mogelijk. Wij zullen blokken aanbieden en werken volgens een online reserveringssysteem. U kunt sporten in tijdsblokken van een uur. Inschrijven kan op deze website via de link in onderstaande tekst. Overige tijden is sporten mogelijk in overleg. We gaan ook werken met andere abonnementsvormen dan u van ons gewend bent. We stappen tijdelijk over op een tienlessenkaart, omdat onbeperkt trainen voorlopig niet mogelijk is en we meerdere keren per week trainen niet kunnen garanderen. U betaalt tijdelijk €60,- om tien keer te kunnen sporten. Voor meer uitleg over de maatregelen, zie Actueel

voor inschrijven voor de vrije fitness vanaf 19 mei 2021, boek uw tijd hier

In onze fitnessruimte met moderne apparatuur kan zowel op conditie (cardio) als kracht getraind worden.

Onze fitnessruimte wordt niet alleen gebruikt ter ondersteuning van een behandeling, maar u bent ook welkom voor vrije fitness.

Voordat u vrij kunt gaan trainen, maken wij eerst een afspraak met u voor een intake. Tijdens deze intake maakt de fysiotherapeut, samen met u, een passend en persoonlijk programma. Dit programma sluit aan bij uw kunnen en persoonlijke doel. Deze intake duurt ongeveer een uur. 

Prijzen: 

Intake:                              € 45,=  incl HFzender en chipkaart (worden beide uw eigendom)
Trainingen:                       € 60,=  per 10x (bij inschrijving via onze website, wordt automatisch bijgehouden hoe vaak u komt en de rekening verstuurd)
                     

Betaling mag contant, per pin of op IBAN NL96RABO0137943385 tnv Fysiotherapie Den Oldenhof te Gorssel.

Koffie en thee is gratis.

Tevens zijn er kleedruimtes en douches aanwezig. In verband met Corona maatregelen, is het op dit moment 1 persoon per keer toegestaan in de kleedkamer. We vragenu dan ook nog steeds zoveel mogelijk thuis om te kleden of te wachten tot er een kleedkamer leeg is.
Wij verzoeken u om niet met uw ‘buitenschoenen’ de apparatuur te betreden en een handdoek mee te nemen voor tijdens het trainen.

Openingstijden vrije fitness:

Tijdelijk aangepast in verband met de Corona-maatregelen.
Zie bovenstaande tabel.

(laatste aanvangstijd training half uur voor sluitingstijd)