Over Fysiotherapie Den Oldenhof

Over Fysiotherapie Den Oldenhof

Fysiotherapie den Oldenhof is een praktijk met 6 medewerkers. Het team bestaat uit 5 fysiotherapeuten en 1 voedingsdeskundige. De fysiotherapeuten hebben allemaal een specialisatie (manueel therapie, sportfysiotherapie en oedeemtherapie) en verschillende aandachtsgebieden (oa dry needling, littekentherapie, duizeligheidsklachten, Parkinson, medical- en lymfetaping, oncologie, fysiotherapie in de palliatieve zorg en fysiotherapie in de thuissituatie). Door de verschillende aandachtsgebieden en specialisaties van ons team, kunnen wij u vrijwel altijd, binnen onze praktijk, klachtgericht en persoonlijk helpen. Ook is continuering gewaarborgd tijdens vakanties.

Daarnaast worden er beweegprogramma's aangeboden voor chronische aandoeningen. Tevens worden er Pilates lessen gegeven en biedt Fysiotherapie den Oldenhof de mogelijkheid voor vrije fitness op abonnement. Ook zijn wij aangesloten bij ParkinsonNet, het Hartnet van het Deventer Ziekenhuis en Claudicationet, zodat u ook met Parkinson, Hartfalen en Claudicatioklachten (etalagebenen) bij ons terecht kunt.

Om onze specialisaties en de verschillende aandachtsgebieden zo goed en up-to-date mogelijk te kunnen blijven aanbieden, volgen wij regelmatig (bij)scholing en voldoen wij aan de verplichte eisen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van professionele zorg.
Binnen onze praktijk wordt er volgens de officiele richtlijnen van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) gewerkt. Onze fysiotherapeuten zijn dan ook allemaal BIG-registreerd en staan vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF.

GECERTIFICEERD

Sinds december 2015 is Fysiotherapie Den Oldenhof HKZ gecertificeerd. De HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) is een, door zorgverzekeraars erkend, register, wat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, openheid en hoge patienttevredenheid. De voedingsdeskundige houdt zich bezig met gewichtsbeheersing. Dit kan eventueel in combatie met training. Fysiotherapie den Oldenhof werkt samen met de Podotherapiepraktijk Segerink, die 1 dag per week in de praktijk  aanwezig is. Fysiotherapie den Oldenhof staat voor een snelle en accurate behandeling van klachten. Indien u vandaag belt, doet het team hun uiterste best u binnen 1 of 2 dagen te helpen. Een verwijzing van de huisarts is niet meer nodig; u kunt rechtstreeks bij Fysiotherapie den Oldenhof terecht. 

Bij het patienttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door Qualiview, scoren wij in 2017 een 8.9. In 2016 was dit een 9.0

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en ongedwongen benadering. Voor meer inlichtingen of nadere informatie, mag u altijd bij ons binnen komen kijken of ons bellen.